Услуги

CONAX CAS (Conditional Access System)

CONAX CAS (Conditional Access System)

Системата за условен достъп CAS (Conditional Access System) е разработена да осигурява защита на телевизионно съдържание, така че достъпът до него да е възможен само от оторизирани от оператора потребители. Системата предоставя широки възможности за защитен контрол и управление на клиентския достъп до криптирано телевизионно съдържание, детайлни елементи на всички предоставяни услуги, продуктови йерархии и защитено персонализиранно управление и настройки на всички условия за предоставянето на тези услуги.

ELECTRONIC PROGRAM GUIDE (EPG)

ELECTRONIC PROGRAM GUIDE (EPG)

EPG (електронен програмен справочник) е електронен еквивалент на печатния телевизионен програмен справочник и се използва при цифрови приемници, за да бъдат представени текущите и предстоящи програми. EPG е система, базирана на меню, която показва информация за планиране на програми.
Електронният програмен справочник е достъпен чрез безжично устройство за управление. В EPG са предоставени менюта, които помагат на потребителя да разгледа списък с планирани програми. Програмата поддържа график до седмица напред.

Оразмеряване на цифрови кабелни станции

Оразмеряване на цифрови кабелни станции

Процеса по настройка и конфигуриране на различните параметри на цифровите телевизионни станции е от ключово значение, за осигуряване качествено и стабилно предаване на цифрово телевизионно съдържание до крайния потребител. Този процес включва няколко важни аспекта, като ние можем да ви консултираме. Така изцяло ще съобразим вашите възгледи и намерения и ще ви предоставим най – подходящият продукт, като вземем под внимание всички параметри и характеристики, за да имате една цялостна система от най – високо ниво.

Различни Опции

Погрижили сме се да подсигурим продукти от различни ценови диапазони, които да отговарят на нуждите Ви.

Множество Продукти

Разполагаме с всякакъв вид продукти, нужни за изграждането на успешен бизнес. При нужда може да доставим специфични материали по поръчка.

Последни Технологии

Работейки с най-добрите производители в бранша ние можем да предложим на Вашия бизнес най-модерните технологии.

Blizoo

Работили сме с Уникомс през всичките години на трансформации на blizoo – минахме през различни решения и подход към Доставчиците ни. Не сме забелязали влошаване на услугата на Уникомс, не сме имали непреодолими казуси, неприятни изненади или липса на гъвкавост. В работата си с Уникомс отчитаме резултат, отношение и коректност. Бихме препоръчали Уникомс, стига това да не отклони вниманието от blizoo!

Unicoms-Trading-Avatar-Woman
Елка Спиридонова

Senior Procurement and Logistics Manager