Teleste представя новото си поколение цифрова headend платформа на ANGA COM 2019

Luminato 4X4 пренася видео излъчването от традиционните към разпределените мрежи за достъп. 
В Турку, Финландия на 29 май 2019 г. Teleste с удоволствие обявява новата си хеденд платформа на ANGA COM 2019. Чисто новата Luminato 4X4 е проектирана с вграден видео механизъм, за да подпомага дейността на операторите при преминаването им към архитектура с разпределен достъп. Със своя мощен и ултраплътен edge QAM платформата позволява на операторите свободно да увеличават своите видео услуги, когато нуждата от канали като висококачествени 4K се увеличи. Това гарантира, че операторите могат да управляват безпроблемно своите услуги както днес, така и в бъдеще.

„Luminato 4X4 представлява нашия ангажимент да предоставяме най-доброто в областта на видео хедендовете за операторите днес, както и по време и след голямата стъпка към разпределени мрежи за достъп. Всички познати функции и модули на Luminato са налице, а освен това сме оборудвали платформата с технологии, които гарантират мощно и непрекъснато предоставяне на услуги, когато и мрежите, и изискванията на клиентите се променят и нарастват до нови нива“, заяви Юлиус Тиканен, вицепрезидент на отдел.
„Платформи за видео услуги“ в Teleste. „ANGA COM 2019 е най-доброто място да представим този продукт на клиентите на нашите оператори, така че ви каним да ни посетите на изложението, за да научите повече.“

С Luminato 4X4 операторите могат:

1.Да доставят излъчвано видео през традиционни и разпределени мрежи за достъп:

  • Паралелните QAM, IP и отдалечени PHY изходни интерфейси осигуряват оптимална доставка на видео днес, както и в бъдеще
  • Преобразуването на видео механизма гарантира плавно преминаване към архитектура с разпределен достъп

2.Да се възползват от най-новата, превъзходна технология за главни станции:

  • Мощна Edge QAM за излъчване на видео през традиционни мрежи със 144 QAM на 1U шаси – шест пъти по-голям QAM капацитет в сравнение с традиционната платформа Teleste Luminato
  • Мултиплексиране и кодиране с линейна скорост с пропускателна способност 40 Gb
  • 60% по-ниска консумация на енергия

3.Извършете допълнителната проверка за непрекъснати услуги:

  • Висока степен на резервираност с две интегрирани захранващи устройства и няколко 10 GbE интерфейса
  • Няколко конфигурации за резервиране
  • Всички модули, включително захранващите устройства, могат да се сменят в горещо състояние
  • Интуитивен и ценен от клиентите лесен за използване потребителски интерфейс

Изграден на базата на известното наследство на Teleste Luminato

Luminato 4X4 е изградена върху доказаната платформа на Teleste Luminato headend и е напълно съвместима със съществуващите модули Luminato. Платформата Luminato е внедрена в повече от 150 държави за приемане на съдържание и обработка на съдържание на живо и се ползва с доверието на оператори на кабелна телевизия и телекомуникационни оператори, както и на доставчици на хотелиерски услуги от различни мащаби и с различни изисквания към функциите. През последните 10 години от всички устройства, изпратени от фабриката ни във Финландия, по-малко от 0,3% някога са се нуждаели от ремонт на хардуера, което доказва дългия живот и високата надеждност на платформата.

Още Статии
Нашият Бюлетин

Харесват ли Ви статиите, които публикуваме? Ако искате да получавате известия за тях – въведете имейла си в полето отдолу!

Бъдете Винаги Информирани

Последни Публикации